Siirry sisältöön

Yhteystiedot & Ryhmät

Kiskokabinetti Oy

Pirkanmaantie 1057
38220 Sastamala

Sähköposti: lauri@kiskokabinetti.fi
Puhelin: 03 – 515 4180

Välimatkat Kiskokabinetille:
Helsinki 185 km
Huittinen 35 km
Nokia 30 km
Pori 85 km
Rauma 105 km
Tampere 45 km
Turku 125 km
Vammala 10 km

Jätä palautetta tai lähetä muu viesti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ryhmät

Haluatko tulla syömään tai kahville hieman isommalla porukalla? Meiltä saat tilattua etukäteen ryhmällesi lounasta tai muuta purtavaa. Tarjoamme luonnollisesti myös sämpylöitä, leivonnaisia ja kahvia. Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan yhdessä, mikä on teidän ryhmällenne paras tarjoama. Otamme luonnollisesti huomioon ruoka-allergiat sekä muut ruokarajoitteet.

Mikäli haluatte järjestää ryhmällenne ruokailun, suosittelemme buffet-ruokailua. Voimme sopimuksen mukaan järjestää ruoan teidän toiveidenne mukaan, tai antaa tarjouksen päivän buffet-lounaasta.

Liikenneasemamme sijaitsee valtatie 12 varrella Sastamalan keskustan jälkeen Tampereen suuntaan ajettaessa. Pihallemme on helppo ajaa isommallakin ajoneuvolla ja parkki sekä kääntö-tilaa on riittävästi. Olemme taukopaikka erinomaisella sijainnilla erityisesti niille ryhmille, jotka matkaavat Turku – Rauma -akselilta kohti Tamperetta tai Jyväskylää tai päinvastoin.

Mikäli matkanne on kesäaikaan, kannattaa ottaa pieni aika myös Marskin Salonkivaunussa vierailuun. Tästä saatte mukavan lisän matkanne tarjontaan eikä vierailu vaunussa maksa mitään.